Textielbedrukking

Textielbedrukking voor T-shirts, mutsen, petten, jassen en veel meer

Wij voorzien een kwalitatieve textielbedrukking voor allerlei soorten kledij, waaronder T-shirts, jassen, bodywarmers, regenjassen en paardendekens. Bij DDM Digital Printing bv rekent u hierbij op een voortreffelijke dienstverlening. Wij maken geen gebruik van standaardtemplates maar verzorgen een afwerking op maat van uw wensen en voorkeuren. Reken daarom op onze medewerkers voor een goede textielbedrukking voor T-shirts, mutsen, sweaters en nog veel meer!

Een textielbedrukking voor T-shirts en andere textielwaren op maat van uw wensen

Bij textielbedrukking van T-shirts, sweaters of andere producten wilt u zeker zijn dat dit er goed uitziet en lang meegaat. Wij maken hiervoor gebruik van goede technieken zoals zeefdruk, sublimatie of flexbedrukking. Afhankelijk van het materiaal en de gewenste afwerking spreekt u met ons af wat het beste is. Naast T-shirts behoren ook interieurtextiel en muismatjes tot de mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaalconcept waarbij wij op basis van een persoonlijke dienstverlening echt ingaan op de details die u graag ziet.

Neem contact met ons op voor maatwerk

Laat de textielbedrukking van T-shirts en andere producten over aan onze specialisten te Stekene. Door eens een kijkje te nemen in onze referenties, ontdekt u wat wij reeds hebben gerealiseerd. Vervolgens kunt u ons contacteren door te bellen naar 03/789.11.82 of door te e-mailen naar info@ddm-printing.be.